среда, 28 марта 2018 г.

                                         

 

22 березня відбулося засідання ММО вчителів географії та економіко. 

Провідною темою якого було:"Відкрита освіта: підготовка учнів до повноцінної і ефективної участі у громадській та професійній діяльності в умовах інформаційного та телекомунікаційного суспільства."
Розглядалися питання: 




Засідання 3
Березень
2018

Тема: Відкрита освіта: підготовка учнів до повноцінної і ефективної участі у громадській та професійній діяльності в умовах інформаційного та телекомунікаційного суспільства.

    1.
Використання відкритих електронних навчальних ресурсів на уроках географії, економіки  та в позаурочній діяльності

2.

Шляхи формування пізнавального інтересу учнів при вивченні географії. Впровадження різних форм активізації пізнавальної, науково-практичної діяльності учнів на уроках географії та в позаурочний час.

Устименко Н.В.

    3.
Опрацювання нормативних документів та методичних рекомендацій МОН  України щодо проведення ДПА з географії у 2017/2018 н.р. Про основні зміни у  ЗНО-2018.
Дмитренко Л.А.
методист
НМЦ.
     4.
Прийоми та методи стимулювання мотивації навчальної діяльності учнів на уроках географії

     5.
Творчі звіти вчителів, що атестувалися на підтвердження (присвоєння) вищої кваліфікаційної категорії, педагогічних звань у 2017/2018 н. р.
     6.
Про складання плану роботи на наступний навчальний рік
Савченко Т.Б.


Кірєєв Сергій Олександрович - Відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та раніше присвоєному педагогічному званню «старший учитель»
Трубчанінова Тетяна Петрівна- Відповідність раніше присвоєним кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічному званню «старший учитель»)

Комментариев нет:

Отправить комментарий